Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Vi söker: Tekniker till Teknik & Service

Teknik & Service är en nystartad avdelning som nu söker nya medarbetare. Trivs du med utmanande arbetsuppgifter och ser möjligheter där andra istället ser problem? Då vill vi ha med dig på resan!

Ekonomichef Stor

Uppdraget består av att expandera och utveckla våra tjänster inom områden som laddinfrastruktur, driftbesiktning, rondering, termografering, samt underhåll och felavhjälpning på interna och externa högspänningsanläggningar.

Likväl som arbetsplatsen är även rollen under utveckling och du kommer få stora möjligheter att påverka både utformning, innehåll och din egen utvecklingsresa.

Tillsammans inom koncernen utvecklar vi uppdrag och affärer för att möta våra kunders efterfrågan. Arbetet är flexibelt och utförs både inom- samt utomhus året runt, med både administrativa och praktiska arbetsuppgifter.

Din utbildning

Lämplig bakgrund kan vara elektriker eller tekniker inom el/elkraftsområdet, elutbildning på gymnasiet eller motsvarande.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med utmanande arbetsuppgifter, i en roll med många kontaktytor, både internt och externt. Du är för nytänkande, och ser möjligheter istället för problem. Utifrån din bakgrund och intressen har du möjlighet att utvecklas inom något eller flera ansvarsområden. Det kan även finnas möjlighet att ingå i elnäts beredskap.

Du behöver ha en god allmän datavana och goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Meriterande är erfarenhet av arbete i högspänningsanläggningar, eller exempelvis områden som laddinfrastruktur.

Mer information om tjänsten lämnas av rekryterande chef Magnus Bryggman, 072-246 44 70 magnus.bryggman@luleaenergi.se  Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den måndag 17 januari till personal@luleaenergi.se

Sök nu

Varmt välkommen med din ansökan!

 

”Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser samt som en del i vårt systematiska säkerhetsarbete så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten. Syftet är att säkra en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare och säkerställa att tillgångar och information skyddas.”

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Luleå Energi-koncernen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.