Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Underhållstekniker till avdelningen Värme & Kyla

Luleå Energi tar tar nu sikte mot den omfattande energiomställningen för att säkra tillgång på el, värme och andra energitjänster på ett hållbart sätt. Nu söker vi en Underhållstekniker till avdelning produktion på Värme & Kyla som vill vara med på vår resa.

Underhållsteniker

Om tjänsten

Som Underhållstekniker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och samt till viss del nyinstallationer på våra produktionsanläggningar. Du kommer att leda, planera och utföra förebyggande och avhjälpande underhåll, rapportera i underhållssystem där visst arbete med teknisk dokumentation förekommer.

För att du ska trivas och lyckas i rollen är du kunnig inom ditt yrkesområde och motiveras av problemlösning. Du är serviceinriktad med en hög social kompetens. Arbetsuppgifterna förutsätter mycket direktkontakt och samarbete med driftpersonal och andra yrkesgrupper vilket ställer stora krav på kommunikations- och samarbetsförmåga.

Den vi söker

Vi ser att du är en ansvarstagande person som har ett högt säkerhetstänk, är praktiskt lagd och tycker om problemlösning. Du ingår i en grupp med engagerade kollegor som arbetar med att ge våra produktionsanläggningar ett professionellt underhåll i såväl förebyggande som avhjälpande syfte. Säkerhet sätter vi främst så det är viktigt att du är en person som agerar med eftertanke och konsekvenstänk.

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Meriterande är om du har någon typ av eftergymnasial utbildning, YH eller motsvarande med inriktning mot underhåll, eller om du har erfarenhet av underhållsarbete inom processindustrin. Kunskaper inom el och styrområdet ses också som meriterande.

Det krävs att du har minst 3 års yrkeserfarenhet med liknande och efterfrågade arbetsuppgifter. Du har datorvana och besitter goda kunskaper i svenska, flytande både i tal och skrift Samt innehar B körkort.

Vårt erbjudande

Hos oss kommer du att arbeta på en liten avdelning som idag består av fyra män och en kvinna som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Känner du att detta passar in på dig då så ser vi fram emot din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska fungera väl i gruppen.

Kontaktuppgifter

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt under hösten efter att rekryteringsprocessen är klar. Mer information om tjänsten lämnas av Chef för produktion Peter Olofsson 0920-26 44 24 eller via mejl: Peter.Olofsson@luleaenergi.se

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den söndag 5 september med epost till personal@luleaenergi.se

Sök nu

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.