Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Affärsutvecklare

Affärsutvecklare (1)

För 125 år sedan tändes den första elektriska gatlampan i Luleå och sedan dess har Luleå Energi varit en del av regionens utveckling. När världen ställer om till fossilfritt står energibranschen mitt i centrum. Hur vi producerar, transporterar, använder och lagrar energi på lokal nivå spelar en avgörande roll både nationellt och globalt. Nu tar vi sikte mot de kommande 125 åren och den omfattande energiomställning som pågår för att säkra tillgången till el, värme och andra energitjänster på ett hållbart sätt. Nu söker vi en Affärsutvecklare som vill vara med på vår resa och vara en viktig kugge i att fortsätta att utveckla Luleå Energi-koncernen.

Du kommer att arbeta med projekt inom framförallt affärsutveckling och vara en viktig kugge i utformningen av Luleå Energis framtida verksamhet. En stor del av ditt arbete är att på ett strukturerat sätt driva projekt tillsammans med andra kollegor inom och utom koncernen. I rollen kommer du att få möjligheter att driva utvecklingsarbete med spännande och varierande arbetsuppgifter; från idé till färdigt projekt.

Vi söker dig som ser möjligheterna i rollen och som vill dela med dig av ditt engagemang och driv. Du förväntas självständigt ta dig an projekt inom ett brett spektrum av olika områden inom energisektorn och på egen hand sätta dig in i frågeställningarna.

För att lyckas och trivas krävs det att du har en affärsmässighet samt en kreativ och analytisk förmåga att tänka i nya banor och få med sig andra i dessa. Du har drivkraft likväl som tålamod att driva framåt under längre processer, samtidigt som du kan verkställa snabbt i andra frågor.

Vi ser att du har en högskoleutbildning som civilingenjör eller motsvarande utbildningsnivå relevant för arbetet. Du har flerårig erfarenhet av affärsutveckling och projektledning av större projekt inom energi, teknik, bygg eller infrastruktur. Dina kunskaper inom projektledning innebär bland annat att du kan göra analyser och ta fram beslutsunderlag för framtida satsningar. B-körkort är ett krav, samt att du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av chef för Utveckling Sofia Antonsen på sofia.antonsen@luleaenergi.se. Ansökan med personligt brev och CV skickas till personal@luleaenergi.se senast den 17 januari 2021. Berätta gärna vad det är som lockar dig och hur du tänker kring rollen. Varför vill du anta utmaningen hos oss på Luleå Energi?

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga representanter når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald. Vi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.