Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Servicetekniker

Tillgången på energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Luleå Energi är en av de viktigaste lokala infrastrukturbyggarna med stor potential att göra skillnad. Vi tar sikte mot den omfattande energiomställningen för att säkra tillgång på el, värme och andra energitjänster på ett hållbart sätt. Nu söker vi en Servicetekniker till Värme & Kyla som vill vara med på vår resa. 

2021 04 Servicetekniker 2000X1060

I rollen som Servicetekniker kommer du främst att arbeta med underhåll och service av fjärrvärmecentraler hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även revision av energimätare, mätvärdesinsamling, samt till viss del även förebyggande och avhjälpande underhåll i vårt fjärrvärme- och fjärrkylanät. Du kommer att ansvara för att bokade arbetsuppgifter utförs enligt schema och kontinuerligt arbeta med dokumentering av utfört underhållsarbete i vårt kund- och nätinformationssystem. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå.

Som Servicetekniker innebär det att du har ett rörligt och fritt jobb med mycket eget ansvar där du jobbar såväl praktiskt som teoretiskt. Du har stora möjligheter att själv planera och styra ditt arbete. I denna roll träffar du många människor och du bör därför drivas av att skapa goda relationer med såväl kunder som arbetskamrater. Du trivs i mötet med andra, är en god lyssnare samt att du har förmåga att kommunicera och samarbeta med många olika människor. Goda relationer och ett bra samarbete är viktigt för oss och så även för dig.

Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, driven och ser på problemlösning som en rolig kreativ utmaning. Du tycker om innovativ teknik och att lösa problem.

För denna roll krävs en gymnasial utbildning med praktisk inriktning alternativt en yrkesutbildning eller erfarenhet av praktiskt yrkesarbete inom VVS, fastighetsdrift, bygg, el eller liknande. Du behöver också ha en grundläggande datavana. Erfarenhet av driftoptimering av värme i fastigheter är meriterande.

Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Hos oss kommer du att arbeta i ett sammansvetsat gäng med både män och kvinnor som jobbar resultatinriktat mot uppsatta mål utifrån arbetsuppgifter, ekonomi och en god arbetsmiljö. Känner du att detta passar in på dig då så ser vi fram emot din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du ska fungera väl i gruppen.

Rekryteringsprocessen sker nu och kommer att tillsättas med start efter sommaren.   Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Eva-Lena Frykberg 0920-264540 eller via mejl  Eva-Lena.Frykberg@luleaenergi.se.

Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den söndag 9 maj med epost till personal@luleaenergi.se

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00.