Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Sökes: Gruppchef Fjärrkommunikation

Sökes: Gruppchef Fjärrkommunikation

Som gruppchef planerar och leder du arbetet för underställd personal. Du kommer att ansvara för en grupp optotekniker som i huvudsak arbetar med om- och tillbyggnader av Lunets stadsnät samt med Luleå Energis interna fjärrkommunikation. Du säkerställer att arbetet utförs med hög effektivitet och god kvalité. Utöver arbetsledning kan en del projektering av mindre anläggningar komma i fråga.

Du är högskoleingenjör eller motsvarande, med elkraftsinriktning. Du är en stabil och tydlig ledare med god kommunikationsförmåga. Ett modernt arbetssätt innebär allt större inslag av datorstöd, vilket gör att god datorvana samt ordningssinne och fallenhet för administrativt arbete är meriterande. Kompetens inom det mesta som har med fiberarbeten att göra är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och trivs i rollen att utveckla medarbetare och verksamhet.

Körkort med B-behörighet är ett krav.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Chef för Investeringar, Karl Drugge på telefon 0920-26 44 62.

Din ansökan med personligt brev och meritförteckning vill vi ha senast den 12 oktober 2014 till mejl: personal@luleaenergi.se

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.