Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Sökes: Mättekniker

Sökes: Mättekniker

Luleå Energi Elnät AB söker mättekniker. Mätavdelningen ansvarar för energimätning, avräkning och leverantörsbyten. Till avdelningen söker vi en mättekniker.

Som mättekniker kommer du att arbeta med drift och underhåll av mätsystemfunktionen i fält. Det innebär bl.a. mätarbyten samt utbyggnation av infrastruktur för kommunikationen mellan mätare och de olika insamlingssystemen. Dokumentation kring detta ingår också som en arbetsuppgift. Den huvudsakliga kommunikationslösningen är radiobaserad, men tekniker som GSM/GPRS, PLC samt optofiber används också. Tjänsten innebär även verifiering av mätsystem, elkvalitetsmätningar samt kontrollmätningar vid misstänkta strömstölder.

Vi söker dig som har en elkraftteknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande. Du har elinstallationserfarenhet och bra datakunskaper. Allmän elbehörighet är meriterande och B-körkort ett krav.

Som person är du utåtriktad, ansvarskännande och flexibel. Du har god samarbetsförmåga men kan arbeta självständigt när så krävs. Servicekänsla, ett stort engagemang samt rätt inställning värdesätter vi högt.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av gruppchef Manuel Narvaez, 0920-26 44 64.

Din ansökan med personligt brev och cv vill vi ha senast den 3 maj 2015 till mejl: personal@luleaenergi.se.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och samtal från rekryteringssajter undanbedes.