Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Vi söker en Mättekniker

Vi söker en Mättekniker (1)

En elmätare från Luleå Energi

Ett robust, leveranssäkert och framtidssäkert elnät spelar en avgörande roll i regionens fortsatta klimat- och energiomställning. Nu söker vi dig som vill vara med och tillsammans med oss fortsätta att utveckla Luleås elnät för framtiden.

Som mättekniker på avdelningen Strategi & Mätning på Luleå Energi Elnät kommer du att arbeta med underhåll och utbyggnad av mätsystemfunktionen i fält.

Det kan vara ute på nätstationer, hos företag eller i privata hushåll. De arbeten som utförs handlar bland annat om felsökningar, elmätarbyten och besiktning av solcellsinstallationer. Tjänsten innebär även verifiering av mätsystem, elkvalitètsmätningar samt kontrollmätningar vid misstänkta strömstölder.
Digital dokumentation kring detta ingår också som en arbetsuppgift.

Utbildning

Vi söker dig som har en Gymnasieutbildning inom elkraftteknik eller motsvarande yrkesutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, så om du har arbetat med elmätning, elkvalité och verifiering av elmätare kategori 2 - 5 är det meriterande.

God datavana, goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt B-körkort är ett krav

Kvalifikationer

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att ta initiativ, det vill säga att du agerar när andra tvekar, och samarbetar snarare än att konkurrera. Du ska kunna hantera både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet.
Service och fokus på resultat är en naturlig och viktig del för dig i ditt arbete och du ser på problemlösning mer som en rolig utmaning än ett problem.

Luleå Energi-koncernen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning, samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ytterligare information gällande tjänsten lämnas av rekryterande chef; Manuel Narvaez, avdelning Strategi & Mätning, telefon 0920-26 44 64. Ansökan med personligt brev och CV skickar du senast 15 november 2020 till personal@luleaenergi.se

Fackliga företrädare når du via företagets växel 0920-26 44 00. Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Välkommen med din ansökan!