Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Vi söker två laddade Kundkommunikatörer till Kundservice

Vi söker två laddade Kundkommunikatörer till Kundservice

Drivs du av att ge hög service och ser dig själv som en glad och positiv lagspelare med intresse för att hjälpa andra? Då är detta en bra möjlighet för dig! Vi söker nu serviceinriktade Kundkommunikatörer som trivs med administration, kundservice samt försäljning och eventarbete.

Hos oss har våra Kundkommunikatörer en viktig position. De är Luleå Energis ansikte utåt gentemot våra kunder, men är även en viktig länk mellan våra olika affärsområden och avdelningar. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att hantera kundärenden, antingen via inkommande samtal eller via e-post och chatt, samt att hantera administrationen kring exempelvis leverantörsbyten, fakturering, utskick m.m. Inom vår Kundservice är ingen dag den andra lik vilket gör jobbet för dig och dina kollegor både roligt, varierande och utvecklande.

Luleå Energi erbjuder dig:

  • en spännande roll i ett välskött energibolag med Sveriges nöjdaste kunder (för 10:e året i rad)
  • engagerade och kundfokuserade kollegor
  • fräscha kontorslokaler med eget gym och en aktiv Hälsa- och friskvårdsgrupp

Vem är du?
Vi söker drivna och engagerade lagspelare, gärna med några års arbetslivserfarenhet. Har du arbetat inom kundservice eller med administrativt arbete, så är det meriterande. Det är ytterligare ett plus om du har ett visst tekniskt intresse. Vi vill att du har gått ut gymnasiet med fullständiga betyg samt att du skriver och talar obehindrat på både svenska och engelska. Tjänsten innebär många externa och interna kontakter, det är därför viktigt att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare önskar vi att du är social, glad och inte är rädd för förändringsarbete eller nya utmaningar. Du är duktig administrativt och hanterar både stressiga och lugna perioder.

Ansökan
Är du intresserad av att anta denna spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan via www.experis.se, Jobid: 1097412. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Inger Sundgren på telefon 070-377 48 91, inger.sundgren@se.experis.com.

Vi vill ha din ansökan senast den 26 februari, men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att söka. Luleå Energi värdesätter kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etniskt och kulturell mångfald.

Luleå Energi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00.