Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning
  • Nyheter

Vikarierande drifttekniker till Bioenergi i Luleå

Annons Rekrytering Vik Drifttekniker Bioenergi 2000X1060

Bioenergi är en del av Luleås unika energisystem och en viktig pusselbit i omställningen till ett fossilfritt samhälle. I vårt pelletsverk, beläget på Aronstorp i Luleå, producerar vi pellets av restprodukter från skogsindustrin. Nu söker vi en vikarierande drifttekniker som kan hoppa in och arbeta med drift och underhåll tillsammans med någon av våra driftingenjörer när behov i anläggningen uppstår.

Vi söker drifttekniker som kan arbeta hos oss då behov på anläggningen uppstår. Det är en tjänst som är lämplig för någon som kan tänka sig att hoppa in med kort varsel och som kan kombinera detta med annan sysselsättning. Främst har vi behov av resurser till de pass som ligger under måndag till fredag. Hos oss på Bioenergi arbetar vi i snabbroterande 12-timmars 5-skift.

Som vikarie arbetar du och någon av våra driftingenjörer tillsammans med den löpande driften och underhållsarbetet på produktionsanläggningen. Här arbetar vi i skiftesgående team, dygnet runt – året runt. Varje skift ansvarar för säkerhet, drift, övervakning och problemlösning, sköter styrningen samt provtagning av råvara och färdig pellets. Produktionen både styrs och övervakas med hjälp av vårt anpassade styrsystem och i arbetsuppgifterna ingår även löpande hantering av driftstörningar och larm som också dokumenteras.

Du arbetar målinriktat i en organisation med mycket tekniskt kunnande, där noggrannhet och analytiskt tänkande uppmuntras och du är bekväm i att ta eget ansvar för dina uppgifter. Att samarbeta med andra människor trivs du med, framförallt allt så besitter du förmågan att lyssna och kommunicera på ett bra sätt.
Vi söker dig som har en slutförd gymnasial utbildning, gärna inom el eller någon teknisk utbildning. Meriterande är om du har en eftergymnasial utbildning, kanske med inriktning på el, teknik/mekanik, hydraulik eller inom processteknik. Har du erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter inom driftövervakning, -styrning, problemlösning, eller inom energibranschen/energiproduktion är det ett plus.

Som person är du engagerad och kommunikativ. Du arbetar strukturerat och har ett naturligt intresse för teknik och detaljer. Vi sätter ett stort värde på din samarbetsförmåga, men du bör också trivas med att ha ett eget ansvar då det ibland behöver fattas snabba beslut. Vi förutsätter att du har god datorvana och att du behärskar svenska och engelska, i tal och skrift.
B-körkort och körkort för hjullastare är meriterande.

Mer information om tjänsten lämnas av produktionschef Fredrik Nilsson 0920-264560 eller på mejl fredrik.nilsson@bioenergi.se Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den söndag 18 april via epost till personal@luleaenergi.se. Rekryteringsprocessen sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Märk mejlet med "dagvikarie Bioenergi" Varmt välkommen med din ansökan!

Bioenergi har valt kanaler för denna rekrytering och undanber alla samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Fackliga företrädare når du via företagets växel: 0920-26 44 00.