Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Studentpool

Vi söker studenter, extra vid behov till Kundservice på Luleå Energi. Vi på Kundservice möter våra kunder via telefon, mejl och chatt i frågor som rör allt från att teckna elavtal, hantera frågor om elnät och fjärrvärme, till att svara på fakturafrågor. Vi är också en viktig länk mellan våra kunder och medarbetare.

Rekrytering

Vi vill att Du som söker är student, antagen och inskriven på universitet, högskola eller Komvux, och har som målsättning att studera ytterligare minst två år, gärna längre. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat med service och kundkontakt är meriterande. Rollen som kundkommunikatör kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Personliga egenskaper som gör dig lyckosam i rollen är att du är driven, engagerad och ansvarstagande.

Du har en personlig mognad och är intresserad av att lära dig nya saker. Vi ger dig ett härligt gäng som du kommer att jobba med och naturligtvis utbildning för uppdraget med syfte att skapa rätt förutsättningar för dig att komma in i din nya roll på ett bra sätt.

Låter det intressant? Skicka in en ansökan med CV och personligt brev via formuläret för spontanansökan. Om du har några frågor, kontakta gärna vår chef för Kundservice Margareta Grahn på 070-396 44 41 vardagar mellan 09.00-16.00. Ansökningar behandlas löpande så visa ditt intresse redan idag!

Arbetet är på deltid och fungerar bra att kombinera med studier.

Ansök