Gå till navigering Gå till innehåll

Bli energismartare direkt i mobilen

Få koll på din energiförbrukning, klimatpåverkan och kostnad direkt i vår app, så att du kan göra smartare val för både plånboken och miljön.

App Store Google Play

2021 09 Telefoner Flat Surface 1920X1080

Vår app

På Luleå Energi skapar vi förutsättningar för ett hållbart samhälle genom att leverera klimatsmarta lösningar. Nu gör vi det smidigare och mer bekvämt att vara kund hos oss, med en plattform som samlar allt du behöver för en energismart vardag – direkt i mobilen.

Följ din kostnad över dygnets timmar och justera när du behöver, samtidigt som du jämför med din förbrukning med liknande hushåll i Luleå. Dessutom kan du ta del av enkla, smarta tips för en mer hållbar vardag. Ladda ned appen idag!

App Store Google Play

Detta hittar du i appen

  • Mina Sidor
  • Fakturanotiser
  • Se din elförbrukning
  • Jämför din energiförbrukning
  • Energitips i vardagen
  • Hitta laddstation med betalmöjlighet för elbilsladdning
  • Chatta med oss
  • …och mycket mer

Användarvillkor

Luleå Energi tillhandahåller tjänster och produkter via mobilapplikationen och andra webbplatser, kommunikationssystem och tjänster. 

Syftet är bland annat att möjliggöra för dess användare att förstå, kontrollera och styra sin energianvändning, kostnad och klimatpåverkan, samt få hjälp med och skapa regler för att automatiskt styra sin energianvändning baserat på pris eller miljöpåverkan.

Läs användarvillkoren i sin helhet här

Vanliga frågor

I vår app får du koll på din energiförbrukning, klimatpåverkan och kan följa dina kostnader över dygnets timmar. Allt för att unna göra smartare val för såväl plånbok som miljö!

Gå in i App Store eller Google Play.
Sök: Luleå Energi 2.0

För att logga in i appen behöver du vara den som står på avtalet. Om avtalet står på en annan person be istället den som står på avtalet logga in och ”familjedela” som inloggad i appen. Därefter kan du logga in med BankID.

Kontrollera om du har ett aktivt avtal hos oss.

Under fliken ”Kontouppgifter” på ”Mina Sidor” kan du med funktionen ”Lägg till familjemedlem” bjuda in fler i familjen att komma åt din information.

Personen du bjuder in måste ladda ned appen till sin telefon och logga in med sitt eget personnummer.

Bara personen som står för elavtalet kan logga in, dock kan man med funktionen Familjedelning bjuda in familjemedlemmar för att få tillgång till information om anläggningen.

1. Gå till Mina sidor i appen
2. Under Notiser kan du välja vilka notiser du vill ha.