Gå till navigering Gå till innehåll

Möt våra medarbetare

Möt våra medarbetare

Säg Hej till våra fantastiska Luleå Energi:are! Vad gör de på dagarna? Vad driver dem att hela tiden bli bättre? Vad gillar de allra mest med sitt jobb och sin arbetsplats? Möt våra många fantastiska kollegor, inspireras och få en inblick i det viktiga arbete vi gör varje dag. För min, din och hela Luleås energi och framtid.

John Sundström Fjärrvärmetekniker

”Som fjärrvärmetekniker hjälper jag våra kunder med deras fjärrvärmecentraler, där jag skivar, felsöker och optimerar. Jag gick VVS på gymnasiet, jobbade sedan som fastighetsskötare och landade sen på Luleå Energi där jag är som upplärd från plats. Nu har jag varit här sedan 2016 och trivs väldigt bra!”

John Sundström
Fjärrvärmetekniker

Maria Danielsson Fastighetsrättslig specialist

”Det mest utmanande är att det är många kunskapsområden som berörs. Det bästa med mitt jobb är samtidigt all variation och att få följa ett projekt från början till slut.”

Maria Danielsson
Fastighetsrättslig specialist

Tobias Niva Planeringstekniker

”Bitvis är det ett utmanande jobb, man måste vara ödmjuk och lösningsorienterad. Vi bygger infrastruktur för 50–60 år framåt, hur ser Luleå ut då?”

Tobias Niva
Planeringstekniker

Caroline Stålarm Distributionselektriker

”Som distributionselektriker är mina dagar otroligt varierande. Det bästa som finns är att få vara ute hela dagarna – oavsett väder! Och att känna att man faktiskt är med och gör lite skillnad.”

Caroline Stålarm
Distributionselektriker

Följ med på en arbetsdag!

1 (5)