Gå till navigering Gå till innehåll

Hej Chefen!

Shutterstock 1654565506

Att vara chef på Luleå Energi

I vår mening är ett bra ledarskap ett främjande ledarskap som tar fram det bästa hos individen. Ett ledarskap som ger medarbetare goda förutsättningar att nå gemensamma mål och ger stöd till dem som behöver. En bra ledare har ett genuint intresse för vår verksamhet, vårt resultat och våra medarbetare.  

Att vara chef är ett yrke i sig med en egen specialistkompetens: att kunna leda andra. För det krävs kunskap om hur individer, grupper och organisationer utvecklas, levererar och mår bra. Är det du?

Shamila Kollega

Vad får du hos oss?

För oss är det viktigt att du ska ha ett hållbart arbetsliv. Vi sätter stor vikt vid dina möjligheter att prestera, leverera och utvecklas, men också på att du ska trivas och må bra. Våra förmåner har därför tagits fram med fokus på återhämtning och flexibilitet samt hälsa och friskvård. För rollen ingår även arbetstidsförkortning och flextid. Allt för att ge dig rätt förutsättningar i arbetslivet och främja en balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att trivsel och välmående på arbetsplatsen är grundläggande för att uppnå framgång tillsammans.  

Vi ser fram emot att välkomna dig till Luleå Energi, där vi tillsammans skapar en arbetsplats där hållbarhet, utveckling och trivsel går hand i hand. Här får du inte bara en karriär – du får en meningsfull och givande arbetsupplevelse. 

Sök en tjänst

Skridskor 1500Px

Bli en Luleå Energi:are

Vi söker medarbetare som delar våra värderingar, har en drivkraft att utveckla sig själva, arbetsgruppen och verksamheterna. Visst är du en Luleå Energi:are? Klart du är. På vår karriärsida kan du läsa ännu mer om Luleå Energi som arbetsplats, vår kultur, hur vi tänker och vad vi tror på.

Läs mer

Tobias Niva Planeringstekniker

Möt våra medarbetare

Säg Hej till våra fantastiska Luleå Energi:are! Vad gör de på dagarna? Vad driver dem att hela tiden bli bättre? Vad gillar de allra mest med sitt jobb och sin arbetsplats? Möt våra många fantastiska kollegor, inspireras och få en inblick i det viktiga arbete vi gör varje dag. För min, din och hela Luleås energi och framtid.

Möt våra medarbetare