Gå till navigering Gå till innehåll
  • N/A minuter läsning

Luleå Energi är Schyssta

2023 certifierade vi oss åter igen enligt Schysst elhandel. Det är viktigt för oss – och bra för våra kunder. Det innebär att du som kund kan lita på att vi är ett tryggt och pålitligt elhandelsföretag som kör med öppna kort. Så ska det vara. 

Symbol Schysst Elhandel Stor 1X1

3 snabba om Schysst elhandel / Schysst elhandel på 20 sekunder 

  1. Schysst elhandel är en certifiering som tagits fram av branschorganisationen Energiföretagen Sverige i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag. 
  2. Genom att vi certifierar våra säljaktiviteter kan du som kund lita på att vi är ett tryggt och pålitligt elhandelsföretag.
  3. Det ska vara tydligt för dig som kund vad du köper och vad avtalet innebär.

Vad innebär det för oss på Luleå Energi? 

Certifieringen innebär att vi förbinder oss att hålla 18 särskilt uppställda kundlöften, som ofta går längre än vad lagen kräver. Dessa kundlöften handlar exempelvis om tydlig prisinformation, korrekt produktbeskrivning och att särskild hänsyn tas till utsatta kunder.

Vad innebär det för våra kunder? 

– För oss är det viktigt att vara ett tryggt och pålitligt elhandelsföretag. Att vi är certifierade enligt Schysst elhandel ger oss en kvalitetsstämpel. Det gör att kunder kan känna sig trygga med att ha sitt elavtal hos oss, säger Henrik Risberg, elhandlare på Luleå Energi.

Läs mer om Schysst elhandel: 

Schysst elhandel - Energiföretagen Sverige (energiforetagen.se) 

Tillbaka