Gå till navigering Gå till innehåll

SmartVärme

Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring SmartVärme. Hittar du inte svar på din fråga är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller chatt. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på denna sida.

Premium innehåller från start tjänsten SmartVärme. Uppkopplad reglercentral med en trådlös inomhusgivare. Du som kund kan enkelt styra din fjärrvärme var du än är, från en app.

Beställ här

Vi har en abonnemangskostnad på 29 kr/månad inkl. moms (348 kr/år).

Vi bjuder på första året. 0 kr/månad 12 månader efter installation.

  • Komfort
  • Energispar
  • Trygghet - kontroll
  • Framtidssäker

Läs mer

Ja, då styrs värmen via inomhusgivaren och om den inte fungerar ex. slut batteri så styrs värmen via utomhusgivaren.

Ja, man kan koppla upp till 30 givare till enheten. Du kan köpa dem via oss. En extra givare kostar 750kr inkl. moms.

I äldre fjärrvärmecentraler kan vi byta ut den gamla reglercentralen till en ny med uppkopplingskit och du som kund kan teckna abonnemanget SmartVärme. Kontakta oss så lämnar vi en offert och kontaktar dig.

Systemet behöver tillgång till internet och ett ledigt nätverksuttag vid din fjärrvärmecentral.

Även en trådlös närverksförstärkare/wifi-förstärkare/repeater fungerar. Då kopplas en nätverkskabel mellan reglercentralen och din nätverksförstärkare.

TryggVärme är en tjänst och serviceavtal. Med TryggVärme kan du försäkra dig om att din fjärrvärmeanläggning är i gott skick, det har vi koll på. Skulle det hända något med din central finns vi där och hjälper dig. Dygnet runt, året om.

SmartVärme är en tjänst för uppkopplad fjärrvärmecentral som ger dig möjlighet att styra, övervaka, reglera och planera din värme var du är. Detta gör du via Luleå Energis app.

Centralen är förberedd för väggmontage och är enkelt konstruerad för att ge bekväm hantering. Den levereras med kåpa i vitlackerad plåt.

Dimensioner/Mått (med kåpa): H 780 x W 595 x D 395